Skip to content
Menu
bird@3x

Ett bubblande bolag

Pettersson & Munthe består av entreprenörsduon Karin Pettersson och Caroline Munthe Mossvall. Med basen på Gotland driver de sedan 2019 sitt företag ihop.

Idén till Sparkling Tea föddes under en middag, en varm sommarkväll 2019, då diskussionen kring det alkoholfria utbudet fick dem att inse att det fanns ett hål på marknaden när det kom till naturliga, balanserade och sofistikerade alternativ.

Där och då startade drömmen om att skapa en alkoholfri dryck som skulle kännas precis lika tilltalande som ett glas champagne, lika njutningsfull som ett glas vin till maten och lika festlig som ett par glittriga paljettskor..”

Jakten på rena råvaror med karaktär och naturligt genomslag, råvaror som inte behövde smaksättas med artificiella tillsatser eller raffinerat socker hade startat. Många och långa dagar spenderades i ett restaurangkök på Gotland för att hitta det perfekta receptet. Här växte drycken varsamt fram med huvudfokus på kvalitet och hantverksmässigt bryggande. Inget fick lämnas åt slumpen.

”Med en vision starkt lysande som polstjärnan, skratt, tårar, mod, engagemang och oändliga timmar laborerandes i köket har entreprenörsduon Karin Pettersson och Caroline Munthe Mossvall skapat ett dryckeshantverk utöver det vanliga. Med en vision starkt lysande som polstjärnan, skratt, tårar, mod, engagemang och oändliga timmar laborerandes i köket har entreprenörsduon Karin Pettersson och Caroline Munthe Mossvall skapat ett dryckeshantverk utöver det vanliga. ”

CEO, CFO

Karin
Pettersson

karin@petterssonmunthe.com 

Head of Marketing and Sales

Caroline
Munthe Mossvall

caroline@petterssonmunthe.com 

c/o Petersson & Munthe, Munkstigen 8, 62155 Visby

© 2023 Pettersson & Munthe AB